}

Хостинг пакети

Посетете ја страната за нарачка како би ги погледнале услугите кои ги нудиме. Со пристапување на постоечките корисници ќе може да направат нарачка на дополнителни опции.

КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ

Веќе имате регистрирано кориснички профил кај нас? Доколку имате, кликнете подолу за да се најавите во системот, а воедно и управувате со вашата корисничка сметка.

Наши последни твитови

Најнови корисни информации

DNG Solutions - We Have A New & Improved Look For Our Client Area 09/07/2018

Here at DNGSOLUTIONS we care about our client experience. In order to better serve you we have updated our client area to provide a modern, professional, and more accessible interface. What this... Повеќе »

Clan payments (Group payments) now accepted! Let others contribute funds to your services! 03/05/2016

We are very excited to announce that we now offer a very easy way for clients to offer their members, friends and family an option to contribute funds to their accounts to pay for services. The... Повеќе »

Promotional Codes And Special Offers 29/11/2013

Below is a list of our current promotion codes and expiration dates categorized for ease of use: Webhosting No promotional offers currently available. Minecraft Servers MC25 - 25% off... Повеќе »

Јазичност